Starptautiskā kulinārijas dienas nometne bērniem/jauniešiem angļu un spāņu valodās Kauņā
Deniss Toress ir Ekvadoras kulinārijas zvaigzne, kas Lietuvā pasniedz Latīņamerikas kulinārijas nodarbības, brīvi runā angļu un ESP valodā.
Deniss Torress ir augsta līmeņa Latīņamerikas kulinārijas treneris, kurš strādā ar augsti kvalificētiem Eiropas šefpavāriem, meistars ar spēju īsā laikā perfekti izklāstīt Latīņamerikas kulinārijas pamatus.
ETNO Language is the key ieguva ekskluzīvas tiesības apvienot pavārmākslas radošo izglītību ar valodas izglītību, tikai pateicoties Denisam Torresam.
Mēs iesakām ēst piecu dienu laikā:
Pareizi Latīņamerikas ēdienu gatavošanas pamati (4 stundas treniņi katru dienu), lekcijas angļu valodā, kurā vecumā tavs bērns gatavos pats, trenēsies ar treneri pareizi gatavot.
Rotaļīga spāņu valoda (1 stunda dienā)
Cenā ietilpst:
1. Ēdināšana (2 reizes dienā, ēdiens, ko bērni paši gatavos ar šefpavāra palīdzību “Resviles” Show Room telpās Kauņā)
2. Profesionālā virtuve, virtuves aprīkojums:
www.resvile.lt
Europa Ave. 122, LT-46351, Kauņa
3. Priekšauti, cepures
4. Ēdienkartes klades ar visām receptēm
5. Sacensības (nometnes pēdējā dienā)
6. Diplomi
Papildus informācija:
Treneris nerunā lietuviski, tāpēc strādāt būs spiests ne tikai ķermenis, bet arī smadzenes.
Studenti un skolēni nometnes laikā nevarēs sarunāties savā starpā lietuviski, lai strādātu ne tikai ķermenis, bet arī smadzenes (ja šis noteikums tiks pārkāpts, skolotājs nozīmēs atspiešanos un pietupienus). Apmācības notiks angļu un ESP valodās. Nometne ir starptautiska.
Nometnes dalībnieku vecums (grupas tiek veidotas atbilstoši vecumam):
8-18 gadus vecs
Shift :
10-12 skolēni (individuāla pieeja katram studentam).
Cena:
299 EUR.
Datumi:
06 26–06 30
07.03.–07.07
Atrašanās vieta:
Kauņa
Reģistrācijas saite:
https://bit.ly/3MN2RrB
Papildus informācija:
Pirms ierašanās nometnē Jums tiks nosūtīta detalizēta nometnes programma.
Nelaimes gadījumu apdrošināšana ir iekļauta cenā.
Ēdienkarte piecu dienu gatavošanas nodarbībām:
Pan de Juka
Empanadas
Arepas
Tequenos
Tres Lehs
Banāns sadalīts
Espumilla
Escalope con papas arugadas
Dzīvnieku vafeles
Sopo de pollo
Saldējums
Kakao ar murshallows
Pankūkas
Gvagvass de Pans
Sviestmaizes ar formu
Burkānu būris
Ķirbju zupa
Smūtijs no augļiem
Pita pica
Hamburgeri ar formu
Limonāde, sula
Detalizēta dienas programma:
09:30 Ierašanās Resvilė Show Room telpās Kauņā.
09:30 – 10:00 Saruna ar šefpavāru, dienas plāns, komandu sadalījums, gatavošanās.
10:00 – 11:00 Pirmā ēdiena gatavošanas nodarbība (L ēdiens), angļu valoda
11:00 – 11:30 Degustējam savus šedevrus, runājam, diskutējam angļu valodā
11:30 – 12:00 Organizējam darba vietu
12:00 – 13:00 Jautra spāņu valodas nodarbība ar Denisu Torresu
13:00 – 13:30 Otrā kursa kulinārijas nodarbība, angļu valoda
13:30 – 14:00 Degustējam savus šedevrus, runājam, diskutējam angļu valodā
14 00 – 14 30 Pārvaldām darba vietu.
14:30 Gaidām vecākus, braucam mājās, tiekamies rīt
Citas reizes šim pasākumam
Ja jūs interesē starptautiska kulinārijas dienas nometne bērniem un jauniešiem angļu un spāņu valodās Kauņā, Lietuvā, aizpildiet zemāk esošo formu un nometnes organizatori ar jums sazināsies tuvākajā laikā: